Slováček šokuje o fanynkách: Někdy skončíme na kávě, jindy v posteli!

1499
Sdílejte

​O životě Felixe Slovačka se dá trochu nadneseně říci, že to byl jeden velký mejdan. Využíval prý každé příležitosti, která se vyskytla, aby si to užil. Nejraději ve společnosti pěkných žen. Vypadá, že mu vůbec „nevadí“, že je ženatý s Dagmar Patrasovou (66), která byla kdysi idolem mužů. Tváří se, že když je šance na románek, jde do toho. „Nikdy nevím, co mě ten den potká. Každý koncert je nejen dobrodružství, ale i boj o přízeň. A je to nádhera, když to vyjde. Někdy si přijde nějaká fanynka pro podpis a zůstane se mnou na kávu. A může být z toho i víc. Polibkem to začíná av posteli to skončí, znáte to,“  přiznal se pro Ahaonline.cz a zůstává věřit, že jen vtipkoval.

‚Ženy jsou jednoduše Felixovou slabostí. „Samozřejmě, ženy jsou věčná inspirace. Nejen u nás muzikantů, ale v umění vůbec. Tak to vždy bylo, je a bude. A já v tom nejsem výjimka. Vždy, když odcházím na koncert, je to pro mě dobrodružství. S fanynkami je to pořád stejné. Když nějaká moc chce, většinou dosáhne svého,“  svěřil se s tím, že je jich nejvíc ve věku od padesátky výše. Nezapomněl ale připomenout, že jsou i mladší. Jeho dlouholetá exmilenka Lucie Gelemová, je o čtyřicet let mladší a myslí si, že ta ho opravdu milovala. Jejich vztah skončil, protože chtěla dítě a on už si na to netroufal.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články