Partnerský horoskop: S kým vás čeká milostné dobrodružství a s kým láska na celý život?

1334
Sdílejte

Možná na horoskopy úplně nevěříte a už vůbec ne na ty partnerské. Láska přece stojí na mnohem více věcech než jen na tom, kdy se kdo narodil. Rozhodně ale nemůžete popřít, že se jednotlivá znamení chovají často dost předvídatelně.

A v lásce to platí dvojnásob. Jaké znamení se k vám hodí na celý život as kým si budete spíše jen užívat?

Beran

Berani jsou, stejně jako v životě, iv lásce hnáni touhou být všude první, nejlepší a neustále objevovat. Klasický vztah vás nudí a potřebujete si ho zpestřovat například netradičním sexem nebo novými zážitky. Když ale najdete svoji spřízněnou duši, nemáte jediný důvod k nevěře.   

Chápat vás bude jedině další Beran. Právě on bude totiž s nadšením plnit každou vaši fantazii. Chcete-li zažít něco vzrušujícího, seznamte se se Lvem. Buďte ale připraveni na to, že každý z vás bude chtít ve vztahu vést. Hýčkat vás bude Býk, pro kterého je vaše spokojenost největší odměnou.   

Býk   

V Býcích se skrývají nejsmyslnější jedinci zvěrokruhu. Od bláznivého života plného nezávazných vztahů na jednu noc vás odrazuje jen vaše přirozeně věrná povaha. Netoužíte po krátkodobých známostech, mnohem raději si postupně budujete láskyplný vztah, ve kterém se na toho druhého můžete spolehnout. Hádka nebo dusno vám umí pokazit náladu i na celý den!   

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články