Muž nainstaloval kameru na hrob své matky, je šokující koho na ní odhalil!

5835
Sdílejte

Třiatřicetiletý syn zesnulé ženy nainstaloval na hrob kameru, aby zjistil, co se děje na místě posledního odpočinku jeho milované mámy. Video s odmaskováním obletělo svět.

Příběh vyvolal před pár měsíci velkou bouři. Jeho matka Linda zemřela v roce 2017 po dlouhé těžké nemoci a její syn Michael Murphy se od té doby pravidelně stará o její hrob. Poslední měsíce se však pravidelně dějí věci, které ho stále více znepokojují. Poprvé se to stalo v dubnu, ale chlapec o tom nezveřejnil příspěvek na své sociální síti až do podzimu. Potom však už znal pravdu.

Kvůli tomu, co se událo od dubna, nainstaloval kameru přímo naproti hrobu své matky, takže je dobře viditelná cesta, která vede vedle. Peníze navíc nešetřil, pořídil si zařízení, které vidí nejen hrobové místo, ale také jeho nejbližší okolí. Takto nemohl zůstat v tajnosti, kdo může být tím, kdo tak ohavným a pobuřujícím způsobem očernil památku jeho matky. Šlo o bývalého manžela ženy – od té doby nahrávka mnoha lidí pobouřila.

Kam dál?

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Další články