Hanychová a Soukup jsou spolu už rok. Intenzivní příprava na porod…

937
Sdílejte

Momentálně oba nejvíce zaměstnávají přípravy na porod. Jaromír se iv tomto směru rozhodl učinit vůči své lásce vstřícný krok a ujal se něco, na co dosud neměl odvahu. Ředitel TV Barrandov bude při narození jeho dcerky navzdory tomu, že u předchozích dětí se na to nenechal namluvit.

„V porodnici mi řekli, co a jak se bude dít,“ vysvětlil, že má už za sebou první předpřípravy. Agáta na něj nabonzovala, že si odmítá předem prohlédnout nějaké porody na internetu a nechce absolvovat ani předporodní kurz. Nechává to všechno přirozeně běžet a už teď se velmi těší na narození dcerky Rozárky.

Česká influencerka už dříve na Instagramu prozradila, že se její dcerka zřejmě narodí dříve, než lékaři plánovali. Termín má stanoven na 28. dubna, jenže podle odborníků by mohla přijít na svět v předstihu. Přesné datum však zatím neurčili. Ještě před porodem stihla Hanychová se Soukupem absolvovat profesionální focení, aby měli pěknou památku na těhotenství.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články