9 psychologických důvodů, které rozhodují o tom, kvůli čemu se do vás někdo zamiluje. Toto se opravdu vyplatí vědět!

1581
Sdílejte

Důvod č. 5

Možná vás nepřekvapí, žena atraktivitu má vliv i vaše tělesná výška. Všimněte si, že ženy si hledají muže, kteří jsou o něco vyšší než oni.

Důvod č.6

Dobrodružství a adrenalin umí se zamilováním udělat velké divy. Při rande proto vědci doporučují zařadit nějakou strašidelnou historku nebo vlastní adrenalinovou zkušenost. Je také dobré místo kavárny zajet na horskou dráhu, skočit si padákem, nebo při návštěvě kina si zvolit za film dobrý horor.

Důvod č. 7

Pokud se vám líbí někdo z okolí, je velmi pravděpodobné, že nějaký ten románek spolu přežijete. Stále se potýkáte například. už jen v obchodě, a podle vědců toto šance na zamilování velmi zvyšuje.

Důvod č. 8

Chovejte se pozitivně, usmívejte se a nechte vyzařovat své příjemné teplo. Jak ukazuje výzkum, i toto zvyšuje vaši atraktivitu.

Důvod č. 9

A nakonec máme pro vás, pro někoho možná velmi překvapivý důvod, proč se dva do sebe zamilují. Ten důvod je znát se. Jak jednoduché však? Ale právě v jednoduchosti se skrývá síla. Jeden z vědců provedl pokus se dvěma lidmi, kteří se navzájem neznali. Ti si během 45 minut dávali 36 otázek a výsledkem byl vztah.

Kam dál?

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Další články