Svatba století: Veronika Žilková o tom, jak milionář žádá v kuchyni o ruku její dceru Agátu

10652
Sdílejte

Veronika Žilková pro harmonii v rodině odpustí i nevěru. Po třech rozvodech má nového chlapa, ale svatbu chystá těhotné dceři Agátě Hanychové.

Česká herečka Veronika Žilková (61) si v partnerském životě vytrpěla hodně příkoří, ale stále věří v pravou lásku. Přestože má za sebou tři nezdařená manželství, ve kterých ji partneři podváděli, dokázala se s tím vyrovnat. „U chlapů s tím třeba prostě počítat. Tak to je,“ zhodnotila pro PLUS 7 DNÍ. Po necelém roce, který uběhl od rozvodu s jejím posledním manželem, hercem a velvyslancem Martinem Stropnickým, se zamilovala do dalšího muže. Tentokrát je to muzikant Josef Holomáč, kterého si fanoušci mohou pamatovat i ze skupiny Argema. „Konečně se při něm nemusím krotit. Tím, že je rocker, bez problémů akceptuje i mou divočejší část povahy,“ prozradila dále.

Vděčná za nevěry

Když se Veronika Žilková po osmnácti letech manželství rozcházela s Martinem Stropnickým, netajila roztrpčení. Fakt, že ji opustil kvůli lásce k zaměstnankyni českého velvyslanectví v Izraeli, kde působil, mladší třiceti let, by mu dokázala odpustit. Více ji zranil hulvatský mail, ve kterém jí sucho oznámil, že ji už nemá rád a chce jejich vztah ukončit. S odstupem času herečka prozrazuje, že se s jejím trápením identifikovalo mnoho jiných žen, které se ocitly ve stejné situaci.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články