Slováček potvrdil obnovení vztahu s Gelemovou! Počítá se scénou od Patrasové!

24344
Sdílejte

Zdá se, že vztah Felixe Slovačka (79) s jeho bývalou milenkou Lucií Gelemovou (40) není ukončenou záležitostí, i když se před něco přes rok během jejich bouřlivého rozchodu dušoval, že ji už nechce více vidět a ona na něj chtěla podat trestné oznámení.

 Lucie měla nedávno již svou třetí vernisáž během necelých dvou let a nenápadně prozradila, že jí Felix zavolal, aby jí vyjádřil svou podporu a on to potom nepopřel. Jeho manželka Dagmar Patrasová (66) z toho jistě radost mít nebude.

‚Návrat Felixe Slováčka k Dagmar Patrasové po sedmi letech neskrývaného vztahu s milenkou Lucií Gelemovou nedopadl zrovna ideálně. I když byly pokusy o jejich sblížení, když šli spolu na dovolené, či společenské akce, hluboké rány už zacelit nešlo. Felix vymetá jeden večírek za druhým obklopenými mladými ženami a Dáda zřejmě svůj žal zapíjí doma alkoholem. Vypadá, že je už opět psychicky na dně. Zato Felix si jde po starém to své docela v pohodě bez ohledu na ni. Dokonce se měl zase ozvat Gelemové.

Volal, aby mi to dobře dopadlo, ale omluvil se. A to kvůli pracovním povinnostem,“ prozradila během vernisáže pro eXtra.cz . Slováček přitom pořádně skotačil, když se koncem roku 2021 po její první vernisáži dozvěděl, že se tajně stýká s jeho známým, kterého s ní seznámil kvůli koupi jejích obrazů. “ Nechci se už o ní bavit. Chci dělat, bavit, trávit čas s dětmi a doma a zvysoka se už vysát na nějakou Gelemovou,“ reagoval tehdy naplněný zlostí. 

„Čas otupí všechny možné rány. Z mé strany to tak ostré nebylo. I přes některé projevy chování, které nebyly adekvátní, si ho vážím. Dokážeme spolu komunikovat. Já totiž nemám ve zvyku mít konflikty,“ tvrdí o sobě žena, které nepřekáželo chodit . 7 let se ženatým mužem. Felix byl při odpovědi poněkud opatrnější. Už nevím jak k tomu přišlo, že jsme spolu zas začali komunikovat. Jednoduše jsme si zavolali a promluvili si. Ale nevoláme si každý druhý den ani týden. Od rozchodu jsme si zavolali asi jen dvakrát. To když měla její maminka velké narozeniny a teď před tou vernisáží. Nemohl jsem tam kvůli koncertu v Brně,“ vysvětloval muzikant.

Kam dál?

Úřad vlády pod vedením Petra Fialy nabobtnal : vzrostl počet zaměstnanců, o desítky milionů i náklady na platy

Semifinále speciálu AZ kvízu, ve kterém proti sobě nastoupili bratři Jan a Marsell Bendigovi, se proměnilo ve festival neznalosti a trapnosti

Vládní TOP 09 přichází s nápadem, jak vesnice zbavit starostů i úředníků a ušetřit

Pepa Vojtek: Hlas české rockové scény a frontman kapely Kabát slaví 59. narozeniny

Herečka Eva Holubová se nedávno svěřila o svých problémech s pamětí. Má výpadky po traumatu. Může za to dopravní nehoda

Další články