Pařížské trubičky s poctivým čokoládovým krémem uvnitř!

8402
Sdílejte
Krém:

 

  • 100ml smetana ke šlehání
  • 50g mléčná čokoláda
  • 20g cukru
  • 150g měkké máslo
Navíc:
  • Tmavá poleva 100g
Postup si můžete prohlédnout v přiloženém videu :

https://youtu.be/xkr9RkVkzxA

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články