Oldřich Kaiser podpantoflák: Přítelkyně mu zatrhla alkohol, vyfackala fanynku a to není všechno…

5963
Sdílejte

 

K umírněnějšímu způsobu života ho přivedla muzikantka Dáša Vokatá, kterou si v roce 2020 vzal ve Vídni tajně za manželku. Je velmi pravděpodobné, že je spojila i životní trápení. Excentrická písničkářka celý život v sobě nosí trauma z nepřirozené smrti příbuzných. Prarodiče Vokaté se otrávili plynem a její rodiče spáchali sebevraždu. Manželské štěstí na nějakou dobu našla u muzikanta a známého chartistu Zdeňka Vokata, se kterým má dvě děti. Po rozvodu se zamilovala do dalšího odpůrce komunistického režimu a signatáře Charty Ivana Martina Jirouse. Poté, co v roce 2011 Jirous po nemoci zemřel, se spojila s Oldřichem Kaiserem.

Nevěděli o sebe

Dříve než spolu začali žít, ho oslovila, aby načetl doprovodné slovo do filmu Rok bez Magora, jak přezdívali jejího zesnulého partnera Ivana Martina Jirouse.

„Žila jsem v emigraci, takže jsem vůbec netušila, kdo je Kaiser. Jednou, když jsem ho viděla někde v televizi, ptala jsem se Magora, co je to za chlapa s tím parádním hlasem. Když mi do filmu načetl doprovodný text, byla jsem šťastná, že nabídku přijal,“ promluvila Vokatá pro magazín Téma.

Na premiéře filmu v Humpolci je náhodou posadili vedle sebe a začaly se dít věci. „Tam jsem ho ještě poprosila, aby mi na mém koncertě přečetl nějaké Magorovy básně. Vůbec jsem přitom netušila, že je i hudebně nadaný. Vlastně jsem netušila ani to, že je tak slavný herec. Jinak bych se ho asi neodvážila oslovit,“ rozpovídala se.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články