Konec idylky Vémolových?! Karlos koupil obrovský pozemek, o Lele tam není ani zmínka!

8044
Sdílejte

Když prohřměla jeho loňská aféra s údajnou milenkou, svěřil se na Instagramu, že s Lelou hledají nové hnízdečko pro rodinu. „Už díváme a vybíráme, co by se nám líbilo. V ybíráme něco pořádně velkého pro nás, děti a zvířata. Naštěstí dělají vedle typových domů i individuálně. No, není to v současnosti jednoduché začít stavět. Tady se mi líbí, že vám jednotlivé díly domů přivezou na pozemek, do pár dní je složí dohromady a dům je na světě. Navíc toto bydlení směrem k přírodě se mi začíná fakt víc a víc líbit,“ vyjádřil tehdy svou spokojenost s nabídkou.

 Pozemek, který má už všechny potřebné přípojky, jen je třeba jej z orné půdy přehodnotit na stavební pozemek, si tedy už pořídil a na dům si může vydělat zápasy nyní v dubnu a květnu. Otázka je, zda pak jako celek bude nemovitost psána už i na Lelu. Jinak to bude pro tuto silikonovou krásku opravdu nepříliš pozitivní signál.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články