Konec idylky Vémolových?! Karlos koupil obrovský pozemek, o Lele tam není ani zmínka!

8044
Sdílejte

‚Kdoví, jak je na tom Karlos Vémola s penězi, když ho jeho bývalý kamarád Patrik Pejcha veřejně zesměšňuje, že má všechno na dluh. „Znám  ho šest let. Je to chudák. Je dlužný za jeden barák v Anglii, kam dnes ani nemůže jezdit z důvodu, že tam má nějaké daňové podvody. Je dlužný za slavný Vémoland, za auta, za všechno. Nepamatuji si ho s penězi ,“  kopl si do zápasnické legendy spolumajitel nové zápasnické organizace a vyzývá „Terminátora“ na souboj, přičemž mu za to nabízí dva miliony korun. Vémola to ignoruje a popírá jeho řeči o dluzích. 

Snad to nebude až tak špatné, když prý už loni v únoru Karlos uzavřel kupní smlouvu na pole a ornou půdu v ​​jisté obci v okolí Mladé Boleslavi, píše portál Expres . Celková částka za pozemek se vyšplhala až na 3 miliony 428 tisíc korun. Kdoví, co si myslet o tom, že jeho manželka Lela je z tohoto vlastnictví vyloučena, jak je uvedeno v kupní smlouvě. O to méně důvěryhodné se zdá být jejich neustálé cukrování na sociální síti, když si Vémola zjevně nechává zadní vrátka.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články