Kočky skutečně ochraňují dům před zlými duchy a negativní energií! A tady je důvod proč

7336
Sdílejte

Kočky jsou na internetu populární hlavně proto, že jsou zábavné a okouzlující, ale existuje hlubší důvod, proč k těmto roztomilým klubkům pociťujeme náklonnost, píše Higher Perspective.

Koneckonců už naši dávní předkové věřili, že kočky nejsou jen milé domácí zvířata, ale i domácí ochránci.

Psi jsou efektivně na odrazování vetřelce, ale kočky vykonávají mnohem důležitější roli – ochraňují dům před jiným druhem nezvaných hostů.

Kočky a negativní energie

Vzpomeňte si na moment, když jste viděli svého kocoura nebo kočku intenzivně dívat na zdánlivě prázdný prostor, nebo trávit až podezřele dlouhou dobu na jednom konkrétním místě v domě.

Starověcí filozofové věřili, že kočky jsou citlivé na koncentrovanou negativní energii a snaží se ochránit vás i váš dům od možných zlých duchů a přízraků.

Je to proto, že kočky mají jedinečnou silnou auru, také známou jako astrální sílu, která se zaměřuje právě na odstranění negativní energie.

Je možné, že negativní energie zůstala z dob, kdy jste ve vašem domě ještě nežili, nebo přišla z vnějšku.

Kočka slouží jako poslední obranná linie pro vás a vaše blízké, snaží se zlého ducha lapit do svého mocného energetického pole a vyhnat ho z domu, říkají esoterici.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články