Postup:
1. Vejce rozšleháme metličkou, pudink smícháme s mlékem.
2. V poměrně velkém hrnci rozpusťte máslo na mírném ohni, přidejte cukr a vanilkový cukr, míchejte, dokud se nerozpustí. Přidejte tvaroh a míchejte, dokud není vše homogenní (stále zahřívejte na mírném ohni).
3. Zalijeme rozmíchanými vajíčky a pudinkem s mlékem a poté vaříme 10-15 minut na mírném ohni za stálého míchání, dokud hmota zřetelně nezhoustne a nezíská sametovou konzistenci.
4. Na spodek pekáče poklademe vrstvu sušenek a poklademe na ně polovinu horké tvarohové hmoty.
5. Přikryjeme vrstvou kořeněných sušenek a vysteleme druhou částí tvarohové hmoty.
6. Přikryjeme další vrstvou sušenek.
7. Poleva: Ve vodní lázni rozpusťte mléčnou a bílou čokoládu v samostatných miskách, přidejte asi 2-3 polévkové lžíce mléka, abyste získali hustou, ale zcela tekutou konzistenci.
8. Počkejte, až čokoláda mírně vychladne a poté nalijte na koláč, přičemž pomocí párátka vytvořte vzory.
Dobrou chuť!❤️😋
Kam dál?
- Chystala párty a tlačil ji čas. Udělala pohoštění z jednoho těsta. Slané i sladké dobroty ocenili všichni a dožadovali se výslužky!
- 3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny !
- Delikátní předkrm pro slavnostní stůl: Každý si tuto vynikající sýrovou rolku hned zamiluje!
- Cikánské placky: Geniální jídlo za levný peníz, se kterým budete sklízet úspěch !