Rychlé, masové karbanátky na plechu. Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku!

8314
Sdílejte

Postup:
  1. Umyjte a nakrájejte zelí nadrobno. Vložte ji do mísy, zalijte vařící vodou a nechte 10 minut odstát. Nechte okapat. Brambory očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájejte nadrobno. K mletému masu postupně přidejte všechny přísady – cibuli, zelí a brambory, přičemž z nich vymačkejte co nejvíce šťávy, aby nebyly mokré. Přidáme sůl, pepř, případné další koření podle chuti, smetanu, vejce a důkladně promícháme.
  2. Vytvarujeme masové kuličky libovolného tvaru a velikosti. Plech na pečení vyložíme pečícím papírem a kuličky ukládáme vedle sebe. Nakonec je potřete zakysanou smetanou nebo rajčatovou omáčkou, aby měli krásnější barvu a ještě lepší chuť.
  3. Předehřejte troubu na 180 °C a pečte přibližně 45 minut. Hotovo.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články