Absolutní podlost! Českou legendu podvedl její příznivec, podstrčili jí k podpisu vážný dokument !

9521
Sdílejte

S kariérou zpěvačky se rozloučila, už když dovršila pětasedmdesát let. Tvrdila, že zpěvák by měl vědět, kdy skončit, aby se neztrapňoval. Dalo by se očekávat, že se vrhne do psaní svých memoárů, neboť v jejím případě by bylo opravdu o čem psát. Ona ale naopak tuto myšlenku zavrhla poté, co ji znechutil jeden hanebný podraz.

V tomto podivném světě jakoby neměl nikdo úctu před nikým, zejména, když jde o peníze. Dokonce i takovou osobnost české a slovenské hudební scény, jakou je Marta Kubišová, si někdo troufl oklamat a zneužít. “ Práci na knize mi otrávil jeden můj fanoušek,“ s trpkostí odpověděla pěvecká legenda na otázku Blesku , zda pokračuje v psaní svých memoárů, na které mnozí netrpělivě čekají. „A to mě tak napálilo, tak naštvalo, že jsem přestala psát. Je tam spousta chyb, špatné fotografie.., “ dodala Kubišová, jejíž pěvecká kariéra se dá rozdělit do dvou etap. První od roku 1960 až 1970 a po dlouhé odmlce kvůli jejím politickým názorům začala druhá až po roce 1989, která trvala až do jejího rozhodnutí skončit s vystupováním před pěti lety.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články