Velký horoskop ZDRAVÍ pro rok 2023: Koho čekají v životě ZMĚNY? Toto znamení konečně ZHUBNE !

2384
Sdílejte

Vztahy:
Můžete doplatit na svoji tvrdohlavost. Klid v domácnosti stojí víc než poslední slovo. Zkuste na to myslet při nejbližší hádce s rodinou. 

Štír (23. 10. – 22. 11.)
Zdraví:
V zimě i na jaře se pořádně oblečte. Zapomeňte na krátké bundičky a svetříky, dbejte také na kvalitní spodní termoprádlo. Onemocnění močového a pohlavního ústrojí, na které máte náběh, se letos mohou zhoršit. Jedním z důvodů může být i zanedbaná hydratace. Alespoň jedno jídlo denně si dopřejte v tekuté formě, výborné jsou pro vás polévky z kořenové zeleniny a luštěnin.

Hubnutí:
Odvykněte si jídlo přisálet. Pokud jíte, nedívejte do televize, mobilu, ani nečtěte. Denně vypijte 2-2,5 litru tekutin. Během horkých dnů a při vysoké fyzické zátěži tento objem navyšte. Upřednostňujte vodu a neslazené čaje.

Vztahy:
Občas se vám stane, že nevdojak ušetříte štiplavou poznámku. Naučte se omluvit, i když jste to nemysleli špatně. Dáte tak najevo, že vám na druhých záleží. Nejlepší doba na utužení vztahů se svou polovičkou je dovolená už v květnu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zdraví:
Od konce loňského roku zřejmě cítíte neutuchající bolest ve spodní části páteře. Je dost možné, že na vyšetření u neurologa se nezjistí nic podezřelého a svou pozornost byste měli přesunout na kolena. Oslabená vaziva mohou mít na svědomí špatné držení těla a sekundární bolest zad. Využijte první měsíce roku pro lehká strečinková cvičení k posílení centrální části těla. Na běh a delší procházky počkejte až do jara, kdy se oteplí. Zima kolenům nemusí prospět. 

Hubnutí:
Pocit zasycení se mozku dostaví 15 až 20 minut po jídle. Nenajezte se proto úplně doplná, stačí na 80%, i když pro perfekcionistu jako vy, to může být problém. 

Vztahy:
Dost bylo úzkosti. Vaším úkolem pro tento rok je začít vidět věci v dobrém světle a neobávat se dopředu. Neuvědomujete si to, ale nervozitou můžete negativně ovlivňovat náladu kolem sebe. To může vysvětlovat, proč se občas cítíte osaměle. 

 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články