Velký horoskop ZDRAVÍ pro rok 2023: Koho čekají v životě ZMĚNY? Toto znamení konečně ZHUBNE !

2384
Sdílejte

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)
Zdraví:
Není třeba mnoho ai drobná námaha se vám projeví jako přetížení ramene či stehna. Jsou to vaše citlivé oblasti a máte náběh na zranění v těchto místech. Dbejte na správné držení těla, ramena táhněte dozadu. Při cvičení začněte posilovat zanedbaný triceps a zadní část stehen. Předejdete tak možnosti úrazu a zlepší se vám i nálada.

Hubnutí:
Nejezte 3 hodiny před tím, než půjdete spát. V noci se vaše tělo nejlépe regeneruje, nezatěžujte jej dalšími povinnostmi, jako je trávení pozdní večeře. Kromě toho zpomalíte proces hubnutí. Pokud odoláte, už první měsíc můžete zhubnout i tři kila.

Vztahy:
Občas se zacyklíte ve vlastním světě a máte tendenci zapomínat na ostatní. V květnu neodmítněte pozvání na delší cestu ve společnosti s člověkem, kterému na vás velmi záleží.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdraví:
V lednu pozor na pád na svahu, mohli byste si ještě více zhoršit zanedbaný zánět v páteři. Zvolněte iv pracovní oblasti. Každé dvě hodiny vstaňte od počítače a dopřejte si 10minutovou procházku. Pokud to dodržíte, už v dubnu byste mohli pocítit nával energie a úlevu od bolesti. V létě se objeví možnost věnovat se novému sportovnímu koníčku, neváhejte a využijte ji. 

Hubnutí:
Vyhýbejte se sladkostem, polotovarům, müsli tyčinkám, sladkým vodám. Pokud se vám to povede, udržet zdravou hmotnost by pro vás neměl být větší problém. 

Vztahy:
Máte našlápnuto na rok, ve kterém zužitkujete všechny trpké zkušenosti a vše začne pomalu zapadat do skládačky. Pomáhá vám v tom partner, který je pro vás lepší, než možná tušíte a dokáže vás hodně naučit. 

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Zdraví:
Uslzená sezóna se u vás táhne už od října a nebude to lepší přinejmenším do polovičky února. Nezanedbejte proto ani minimální příznak nachlazení a zvolněte pracovní tempo. Každý den si uvařte čaj z divizny a plicníku, působí preventivně i proti chronickým zánětům. Na narozeniny si vyptejte kvalitní tlusté ponožky, pomohou vám zahřát věčně studené nohy. 

Hubnutí:
Vyhýbejte se alkoholu a sladkostem. Propadání závislostem je vaše achillova pata. Každý den si připravte salát ze tří druhů zeleniny. Do léta byste mohli stihnout být o 5 kilo lehčí. 

Vztahy:
Koncem jara vás čeká výrazná změna. Chopte se šance a obavy z budoucnosti hoďte za hlavu. I když vám to tak nebude zpočátku připadat, některé ztráty jsou výraznou investicí do lepší budoucnosti. 

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Zdraví:
Táhne se to už od prosince, ale pokud nepodceníte počasí, je možné, že infekcí uší a hrdla se konečně zbavíte. Koncem února byste mohli pocítit úlevu. Pokud se vám nepolepší, měli byste vyhledat ORL lékaře. Může se přidružit i nepříjemný tinnitus. Máte-li předepsaná antibiotika, poctivě je vyjměte. Sáhnout můžete i po bylinkách. V jarní a letní sezóně si udělejte zásoby tymiánu proti hlenu a kapucínky na zánět v uchu. Preventivně se můžete začít kurírovat již koncem léta, aby se vám cyklus viróz nezopakoval. 

Hubnutí:
Vaší obvyklou výmluvou je, že na hubnutí nemáte čas. Ve skutečnosti vám nemusí zabrat ani minutu navíc. Podle vědeckých studií metabolismus výrazně urychlí i kvalitní a dostatečně dlouhý – tedy osmihodinový – spánek denně. 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články