Velký horoskop na únor: Kdo si pořádně zavaří a koho čekají životní výzvy?

9132
Sdílejte

Kozoroh
Mezilidské vztahy jsou ošemetné. První dojem nemusí odpovídat realitě, co by měli mít na paměti zrozenci Kozorohů, kteří se chystají na rande. Nový objev, se kterým se vídáte, pro vás nakonec nebude ten pravý. Uleví se vám, když půjdete každý vlastní cestou. V zaměstnání se snažte udržovat dobré kolegiální vztahy. Nepovyšujte se nad nikoho, protože nevíte, kdy dotyčného člověka budete potřebovat.

Vodnář
Milí Vodnáři, vstupujete do měsíce, kdy nad vámi bdí sám velký Manitou. Z jeho energie budete profitovat až do poloviny února, kdy z vás optimismus a vitalita srší všech stran. Jste neustále v jednom kole, vyhledáváte společnost, v zaměstnání se nebojíte nových projektů. I vaše myšlenkové pochody jsou rychlejší. Těšte se na setkávání s inspirativními lidmi, díky kterým dostanete skvělé nápady.

Ryby
Hlavní hybnou silou se v tomto měsíci stává rodina a soukromé záležitosti. První dny sice probíhají v duchu výměny názorů, ale potom se vztahy harmonizují. Díky Slunci a Venuši může jít o jedno z nejkrásnějších období roku. Poznáváte lásku ve všech jejích podobách a vaše srdce překypuje spokojeností. Optimistický přístup a vitalita se odráží iv pracovní oblasti. Nakonec uplatníte své know how.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články