Velký horoskop na únor: Kdo si pořádně zavaří a koho čekají životní výzvy?

9132
Sdílejte

Váhy
Nejkratší měsíc roku se nese v duchu společenského života. Setkáváte se s rodinou i přáteli, také se vám podaří najít si koníček, díky kterému poznáte stejně založené lidi. Nezadaným rapidně stoupá šance na seznámení. Nová známost začne kamarádsky, ale může se z ní vyklit i něco víc. V zaměstnání vesmír mluví o zajímavé nabídce, ale nebude to nic jednoduchého. Peníze navíc si musíte zasloužit.

​ Štír
Blahodárný trigon Venuše se stará o romantickou atmosféru a do 19. února nabízí možnost setkat se s pozitivním člověkem. Nešetří lichotkami ani dárky, proto si připadáte jako v sedmém nebi. Ani pracovní sféra není ochuzena o kapku štěstí. Jste nápadití a umíte si poradit s problémy, které se ve druhé dekádě začnou kopit. Přemíra povinností se podepíše na vašem zdraví. Dávejte pozor na velkou únavu.

Střelec
Hlavní charakterovou vlastností, která vás v únoru vystihuje, bude netrpělivost. Chcete mít všechno hned a neberete ohled na okolí ani na své fyzické možnosti. Problematické to bude v lásce i pracovní oblasti. Snažte se nevynucovat věci, které vyžadují určitý čas. V opačném případě byste mohli skončit s prázdnou náručí – bez peněz i bez lásky. V milostném životě prahnete po nějakém dobrodružství.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články