Velký horoskop na únor: Kdo si pořádně zavaří a koho čekají životní výzvy?

9132
Sdílejte

Rak
Únor otevírá náruč příjemným milostným zážitkem. Krásný trigon Venuše skrývá šanci na seznámení i osvěžení pro dlouholeté vztahy. Jedním dechem ovšem hvězdy upozorňují na vaše nálady a nevhodný smysl pro humor. Podpichování si pro tento měsíc zakažte. Po pracovní stránce je únor plný povinností, zároveň visí ve vzduchu neshody se šéfem. Připadáte si bez nápadů a úkolu plníte až na poslední chvíli.

Lev
Zrozenci Lva mají před sebou velké výzvy. Začátek února je však plný překážek a ne všechno půjde podle plánu. S houževnatostí ale všechny komplikace ustojíte a dojedete do vytyčeného cíle. Pozor na přepínání sil, do 17. 2. slunce upíjí z energetického rezervoáru. V milostném životě slibuje kněžka lásky vlnu dobrodružství. Singles narazí na inspirativního člověka, který jim rozproudí krev v žilách.

Panna
Milé Panny, únor je ztělesněním troufalých plánů. V první dekádě máte dveře na rozmach otevřené, ale potom se situace komplikuje. Mnohé úkoly odsouváte a máte tendenci přikrášlovat. Nadřízení si všímají vašich kroků a nespokojenost dají hned najevo. Také vztahové záležitosti jsou napjaté. Čerstvě zadání mohou v závěru února dostat košem. Vesmír radí dopřát si klid a nepřilévat olej do ohně.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články