Strach o známého herce, je NEZVĚSTNÝ! Jel na výlet do hor, náhle se zhoršilo počasí !

8235
Sdílejte

Nevypadá to už po tak dlouhé době vůbec dobře, jelikož ještě v pátek 13. ledna se vydal sám do hor v oblasti Baldy Bowl severně od Los Angeles, když se počasí začalo dramaticky zhoršovat. Jeho zasněžené auto se našlo nedaleko místa, kde byl nahlášen jako pohřešovaný.

‚Julian Sands zřejmě doplatil na svou zálibu, když už v minulosti mluvil o své velké lásce k turistice a horolezectví, píše portál Independent . „Být blízko vrcholu hory během nádherného chladného rána,“ tak zněla jeho definice šťastného momentu. Když se minulý pátek vydal na túru do jeho oblíbených hor v Kalifornii, jistě musel vědět, že tam už několik týdnů zuří smrtící bouře a prezident Joe Biden proto vyhlásil v oblasti stav katastrofy. Je známo, že z Montecita, kde bydlí i princ Harry s manželkou Meghan a jejich dětmi, museli evakuovat všechny obyvatele kvůli přívalovým dešťům.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články