Rok 2023 podle vašeho znamení zvěrokruhu: Toto „radí“ hvězdy

1585
Sdílejte

 

Panna

Během roku 2023 bude tomuto znamení nahrávat do karet to, že se vyznačuje silnou vůlí a ochotou pomáhat. Nicméně, mělo by si promyslet, co se chystá uskutečnit, protože všechno má své důsledky. Možná zjistí, že i když byli přesvědčeni o své pravdě, okolí jim ukázalo, že je tomu jinak. Nemusí se však obávat pustit se do rozvážných dobrodružství.

Váhy

Jde o velmi atraktivní lidi, kteří na své okolí působí vyrovnaně a rozvážně. V roce 2023 by však měli myslet na to, že svět se netočí jen kolem nich a právě jejich „pravda“ nemusí být i ta správná. Pravděpodobně se i je v životě vyskytnou situace, kdy budou potřebovat pomoc od jiných.

Štír

Letos může být pro lidi narozené v tomto znamení obohacující zejména co se týče přílivu pracovních příležitostí a seberozvoje. Budou pravděpodobně přemýšlet o mnoha věcech, které se jim během roku staly. Obecně by měl být rok 2023 pro ně plným štěstí a hojnosti.

 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články