Rok 2023 podle vašeho znamení zvěrokruhu: Toto „radí“ hvězdy

1585
Sdílejte

Letos může být pro ně mírně roztržitý a někdy velmi nepříjemný. Zejména z důvodu, že se často mohou hádat s jejich blízkými, ale také s rodinou. Není třeba však zoufat, protože správným nadhledem lze předejít vzniku komplikací. Obecně by měl být rok 2023 příznivým obdobím, ale neměly by zapomínat na to, že pokud nevědí jak postupovat v určitých situacích, je vhodné se raději poradit s nikým zkušenějším, případně starším.

 

Blíženci

Pro lidi v tomto znamení se bude rýsovat příležitost naučit se sebeovládání. Obecně půjde o zcela rozmanitý rok, avšak budou se pravděpodobně muset postavit čelem k problémům, které je doběhly z minulosti. Dobré období budou mít zejména co se týče peněz.

Rak

Pro toto znamení zvěrokruhu bude vhodné, nebude-li se obávat vystoupit ze své komfortní zóny. Měly by se během letošního roku naučit, že se nemusí schovávat v pozadí a je vhodné, i projeví své silné stránky. V polovině roku se mohou mnozí zamýšlet nad tím, jak dosáhnout větší rovnováhy mezi jejich emocemi a logikou, je jen na nich, do jakého konce to dotáhnou.

Lev

Jedná se o znamení zvěrokruhu, které je nebojácné a vyznačuje se velkou odvahou. Často se nacházejí tam, kde by už jiní neměli zájem jít, zejména co se týká investování a podobných záležitostí. Rok 2023 by pro ně měl být klidný a také by měly vidět výsledky svého úsilí z minulosti. Už během ledna by měli myslet na to, že pozitivní myšlení je dostane dál než to negativní.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články