Nespavosti je konec: 10 neznámých triků, které vám pomohou usnout za pár minut !

1909
Sdílejte

Může to znít paradoxně, ale říká se tomu reverzní psychologie. Ležte tedy v posteli a opakujte si „Nechci spát“ a vnímejte, jak se vám začínají zavírat oči.

Zopakujte si v mysli svůj den
Další trik obrácené psychologie, který můžete použít, je zopakovat si v mysli svůj den. Zkuste si vzpomenout na nejběžnější věci, které jste dělali: co jste jedli na večeři, jakým dopravním prostředkem jste se dostali domů, s kým jste si povídali.

Tato technika vám samozřejmě pomůže uvolnit se a zbavit se starostí.

Počítejte si nádechy
Počítání ovcí je starý trik. Místo toho vyzkoušejte techniku ​​dýchání 4-7-8 a uvidíte, jak rychle usnete. Stačí se na 4 vteřiny nadechnout, na dalších 7 vteřin zadržet dech a poté na dalších 8 vteřin vydechnout.

Zkuste to udělat několikrát, ale usínání by nemělo trvat déle než 60 sekund.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články