MRAZIVÉ OSUDY herců z kultovní komedie: Kačenka skončila v sektě a z Matýska si dodnes utahují

3497
Sdílejte

Dášenka – Zuzana Lisová: Dnes jako sestřička v porodnici. „Alberte! Pepo! Dášenka šla celou dobu v bačkůrkách! „Tato hláška z filmu už je dnes kultovní. Právě Pepínova láska Dášenka se do historie zapsala tím, že si zapomínala zouvat své červené bačkůrky. Dnes je však Zuzana Lisová zaměstnána v porodnici a stará se o nedonošené novorozence.

Kačenka – Marta Buchtíková: Dnes jako členka náboženské sekty. Malá „Kačenka“ vyrostla, odstěhovala se do Francie a tam se stala členkou náboženské sekty. S ostatními představiteli dětských rolí ani s dalšími herci z filmu nekomunikuje.

Julius Satinský († 61): Julius byl prostě dobrák se srdcem na správném místě. Děti ho milovaly a to bylo vidět i ve filmu S tebou mě baví svět. Koncem roku 2002 však sympatického herce zabila rakovina tlustého střeva. V posledních chvílích údajně procházel pořádným utrpením.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články