MRAZIVÉ OSUDY herců z kultovní komedie: Kačenka skončila v sektě a z Matýska si dodnes utahují

3497
Sdílejte

Bertík – Marek Dvořák: Dnes jako marketingový odborník. Bertík byl z celé filmové party dětí nejstarší. Jeho představitel Marek Dvořák jako jediný zatoužil po kariéře u filmu, a tak se rozhodl zkusit štěstí na přijímacích zkouškách na FAMU. Bohužel neuspěl, a tak jeho snaha o slávu skončila. Nyní se věnuje práci v telekomunikacích.

Pepino – Cyril Křupala: Dnes jako marketingový ředitel. Jednou z nejvýraznějších postav filmu byl drzý Pepíno, jehož scéna, kdy mu otec Pepa utírá zadeček smrkovou větvičkou, se stala nezapomenutelnou. Po studiích mezinárodního obchodu nyní pracuje jako šéf marketingové komunikace ve známé společnosti, která poskytuje půjčky. K filmu se ještě v minulosti krátce vrátil, ale před kameru ne.

Matýsek – Lukáš Pelánek: Dnes jako pošťák. Nejmladší z dětských hrdinů si nese hlášku „Matísek se pos*al“ s sebou celý život. A to navzdory tomu, že její souvislost s filmem S tebou mě baví svět před okolím tajil až do střední školy. K natáčení filmů se už nikdy nevrátil a dal přednost kariéře pošťáka. V době natáčení měl jen dva roky. O tom, že hrál ve filmu, se dozvěděl až od mámy, když mu bylo 7 let.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články