Krampol po propuštění z nemocnice děsí: Nemůže popadnout dech, je zcela rozbitý..!

1520
Sdílejte

Už i největší optimisté z řad jeho fanoušků byli na pochybách, jestli se ještě ve zdraví dostane z nemocnice, kde ležel od 18. prosince a po pár dnech ho dokonce museli přesunout z jeho pokoje na jednotku intenzivní péče, kde mu nasadili kyslíkovou masku. Nepropustili ho odtud ani na Vánoce, jak si přál.

‚Když se Jiří Krampol zúčastnil premiéry dokumentu o jeho životě k jeho 85. letům, netušil, co si tím způsobí. “ Ve čtvrtek jsem byl na premiéře mého dokumentu a byla tam příšerná zima. Sál nebyl vůbec vytopen. Několik lidí, včetně mého manažera, onemocnělo. Pak jsem místo Jiřiny Bohdalové šel na Moravu na akci Celebrita roku, ale v hotelu mi už ráno bylo příšerně a měl jsem horečku. Tak jsem šel za lékaři, protože s mými průduškami si musím dávat pozor, abych zas nedostal zápal plic. To by pak hrozilo, že to bude konečná,“ řekl po premiéře, když už byl hospitalizován v nemocnici. To ještě věřil, že ho brzy propustí domů. Naopak, po pár dnech ocitl na kyslíku na JIS-ce.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články