Jaký význam mají vaše mateřská znaménka? Jejich umístění ovlivňuje váš osud

1720
Sdílejte

Znamínka na tváři jsou velmi důležité.

Máte-li alespoň jedno, věnujte pozornost tomu, ve které části obličeje se nachází, abyste pochopili, ve které z vašich životních období vás čekají ostré zatáčky osudu.

Znamínka na těle

Vypouklé znaménko na krku znamená, že v osobním životě tohoto člověka se udají úžasné věci.

Umístění znamének na ramenou naznačuje výraznou povahu člověka. Znamínka v podpaží mohou být znakem nevyrovnanosti a nízkého sebevědomí.

Pokud se znaménko nachází v oblasti hrudníku , může to být indikátorem vaší složité a nekompromisní povahy.

Nachází-li se však přímo na hrudi , znamená to projev zvýšené pozornosti ze strany opačného pohlaví.

Znamínka na zádech varují člověka před nečekanými a nepromyšlenými činy. Znamínka na zadku jsou symbolem smíření a pokory před svým osudem.

Přítomnost znaménka na bedrech naznačuje plodnost člověka. A znaménka na nohou naznačují, že problémy s dětstvím a dospíváním lze překonat až v dospělosti.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články