Ivana Gottová oslavila 47. narozeniny! Vyjasnilo se, jestli je boháč z Moskvy skutečně její přítel !

10588
Sdílejte

‚I tři roky před padesátkou vypadá Ivana velmi dobře, je vidět, že se o sebe stará a při jejích zděděných stamilionech po zesnulém manželovi ani nediví. Navíc se může každoročně těšit i z nemalých tantámů za jeho odvysílané písně. Další finance přišli za prodej jeho memoárů, zda za promítání dokumentu o něm a následném prodeji práv na dokument. Od státu Ivana dostala také dvě vysoké finanční kompenzace během pandemie.

Ivana přispívá na sociální sítě jen přes profil Karla Gotta, takovou milou vzpomínku vytáhla na Vánoce:

Toto životní štěstí jí ale jistě nezávidí její dobrá kamarádka Monika Absolonová, která byla mezi prvními gratulanty k jejím narozeninám. „Milá Ivanko, krásné narozeniny. Buď zdravá, šťastná a milovaná. Ať jsi pořád obklopená lidmi, kteří tě mají rádi jako já a Libor,“ napsala na k fotce, kde ji objímá spolu s moderátorem Liborem Boučkem. Jisté je, že Ivana si už skutečně nemusí hledat bohatého frajera, ale dva a půl roku po skonu Karla Gotta jsou už mnozí tak trochu v očekávání, kdy světu nějakého fešáka po svém boku ukáže.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články