Herečka Zdena Hadrbolcová měla mrtvici ! Ochrnutou ji našla návštěva !

9644
Sdílejte

Už pár týdnů leží v nemocnici poté, co ji našla ještě před Vánocemi návštěva doma v kritickém stavu po mozkové příhodě s vyvrácenýma očima a částečně ochrnutou. Ještě před pár lety, jako sedmdesátnice, byla plná života, hrála, sportovala a dbala o sebe. Osmdesátka ji už ale poznamenala zejména po zdravotní stránce. Žije sama, děti neměla, protože je nechtěla a přestože se jednou provdala, bylo to studentské manželství, které trvalo jen krátce.

Kolegyně Zdeny Hadrbolcové, herečka Jaroslava Obermaierová (76), která si s ní zahrála v seriálu Ulice, s ní velmi soucítí. „S nikým nekomunikuje, takže jsem s ní dlouho nemluvila, jen jsem se na natáčení Ulice slyšela, že ji odvezli do nemocnice. Už dlouho jí není dobře, to je v tomto věku jasné… Zkrátka nemoci stáří,“ uvedla pro eXtra .cz . Ještě že ji našli přátelé, než se jí dalo ještě nějak pomoci. „Dostala mrtvici. Návštěva ji našla částečně ochrnutou as očima ve sloup. V podstatě ji zachránili. Okamžitě zavolali sanitku. Jenže v takovém případě je třeba člověka co nejdříve dostat do rukou lékařů a záchranka uspěla až ve třetí nemocnici,“ vysvětloval dobře informovaný zdroj nešťastnou situaci.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články