Bolestné přiznání Michala Davida! ROZVOD a odloučení od sestry!

10085
Sdílejte

Z Itálie se pak vrátil s matkou i rodinou v 70. letech do tehdejšího Československa, kde začal později Michal studovat na konzervatoři, kterou ale nedokončil. Ještě na základní škole raději blicoval a hrál tam prý i pět šest hodin denně. Když dostal vlastní „křídlo“, hra na něm ho doslova pohltila. Byl velmi netrpělivý, aby mohl hrát v nějaké kapele, a tak jeho kroky zamířily do Janečkovy skupiny Kroky, kde začala jeho hudební kariéra. Najednou se o něj po desetileté odmlce začal zajímat jeho otec, se kterým se poté setkal v roce 1978 v Německu. Otec se v roce 2000 vrátil do Česka spolu s druhou manželkou, sestrou herce Ivana Vyskočila. Se synem se usmířili a byli v kontaktu až do jeho skonu v roce 2011. Davidova máma se loni dožila devadesátky a je stále velmi čilá.

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články