Vémola má problém ! Zásah policie a hrozba 3 let basy !

2182
Sdílejte

Během následného vyšetřování padlo obvinění, že dotyčný muž získal tygra od Karlose Vémoly, který mu měl údajně slíbit, že tygra na papíře zlegalizuje prostřednictvím jeho kontaktů. Zápasník měl dostat do Česka tři až čtyři mláďata tygra indického. „Jedno mělo jít PP, druhé prý Číňanům, kteří měli mládě použít na čínskou medicínu,“ tvrdí zdroj. “ Celníci zabavili mobil a počítač PP a mají dostatek důkazů včetně nahrávek. Vémolu nyní vyšetřují jako faktického podezřelého z pašování vzácných zvířat, kterým hrozí vyhynutí, “ uvedl další informace zdroj.

„Bude zajímavé, jak vysvětlí původ dalšího tygra, kterého ukázal na Instagramu a tvrdil, že si ho od někoho půjčil. Podle státních rejstříků se letos v Česku narodila jen tři mláďata, dvě v ZOO Psáry a jedno u známého chovatele Berouska. Je tedy jasné, že tyto exempláře se zde objevily najednou z ničeho nic,“ dodal k tomu ještě s uštěpačností zdroj. Vémola sice potvrdil, že k razii u něj ve Vémolandu na podkladě celní správy došlo, ale doklady má v pořádku a dále se už k případu vyjadřovat nemůže.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články