Velký horoskop ZDRAVÍ na PROSINEC: Čekají vás DOKONALÉ SVÁTKY, ale na tohle si dejte pozor !

4149
Sdílejte

Kozoroh

V prosinci by měli Kozorohové začít správně komunikovat se svým okolím o svých nápadech a touze po poznání. Abyste dosáhli svého cíle, musíte tak učinit promyšleným způsobem. Důležitá rozhodnutí a podpisy dokumentů nechte na datum po 21. prosinci, kdy Slunce vstoupí do vašeho znamení. Vaše aura se bude nést ve znamení štěstěny.

V prosinci začíná rok rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem, odpočinkem a motivací. Na konci roku je třeba se zastavit a zamyslet se nad vlastními pravdami a definováním své identity. Je zde příležitost začít nový rok s jasným záměrem, kým chcete být.

Zdravotně na tom budete výborně. Ani práce na Silvestra vás neotráví, ale potěší. K udržení zdraví a pěkné linie postačí konzumovat správně vyváženou stravu. Předejdete tak i možným chorobám. Nepřehlížejte malé zdravotní selhání, mohou se vyvinout ve velký problém. Kontaktujte raději svého doktora. Kontrolujte si také úroveň stresu, abyste se udrželi v psychické kondici. Vaše touhy a vášně budou koncem roku pravděpodobně kolísat.

Vodnář

Prosinec Vodnářů bude o komunikaci. Buď s vašimi dětmi, nebo jen s vaším vnitřním já – dítětem. Otevřete své srdce dalšímu vývoji. Je čas na kreativitu, ale postačí také malování antistresových omalovánek. Začíná vám rok hravé zvědavosti. Budete se cítit vášnivější a zapáleni pro nové nápady a projekty. Ty budou přicházet jako z jasného nebe. Největší rozmach pocítíte, když budete poslouchat svoji intuici. Na konci roku byste měli zpomalit a zamyslet se nad starým rokem, co končí a co začíná. Budete se cítit jako odpojení, ale toto období je třeba využít k odpočinku.

V prosinci vás mohou potrápit zažívací potíže a úzkost. Pracovat budete pod obrovským stresem, což ovlivní vaše stravovací návyky. Doplňte vitamíny a minerály a snažte se být vyrovnaní a klidní. Vhodná je meditace.

Na samoléčbu rovnou zapomeňte, raději vyhledejte lékařskou pomoc, pokud to bude nutné. Nestavte se povýšeně k vlastním slabostem. Vaše stresové stravování může vyvolat problémy v podobě refluxu. Vodnáři, kontrolujte své chutě k jídlu. Jezte podle plánu bez zbytečných výkyvů v podobě škodlivých chuťovek.

Dávejte si pozor na peněženku. Někdo by vás mohl pokusit donutit utratit víc, než jste původně chtěli. Zcela zkuste přežít bez většího dramatu.

Pokračování na další straně

Rak

Raci se v prosinci obrátí do svého nitra. Zadaní se budou těšit harmonickému vztahu, milostné vztahy půjdou hladce. Raci budou mít dobré vztahy s každým kolem. Zdraví starších raků může vyvolat obavy. Rakům se podaří naplnit peněženku a uhlídají si i výdaje. Nadřízení vám dokonce mohou zvýšit plat a dát nové pracovní povinnosti. Při myšlence o změně zaměstnání musíte dobře zvážit klady i zápory.

Zdraví raků vyžaduje pozornost. Objevit se mohou žaludeční či střevní problémy. Třeba vsadit na zdravé jídlo a přijímat více tekutin. V prosinci se zvýší pravděpodobnost nachlazení. Třeba se obléci vhodně podle počasí a odhalit kouzlo inhalace éterických olejů. Pro Raky je nejlepším způsobem relaxace a odbourání stresu návštěva krásných míst.

V prosinci budou Raci toužit po změně. I krátký výlet přinese nezapomenutelné emoce a dojmy. Nedostatek energie volá po odpočinku. Vyčerpanost nejvíce pocítíte při úplňku 7. prosince. Kariéra se rozjede ve druhé polovině měsíce, poslední dny roku využijte na retrospektivu, co se vám během roku podařilo a co ne. Soustřeďovat se budete také na jeden či dva vztahy. Mohou být romantické nebo pracovní. Na úplném konci roku je vhodné uvažovat nad transformací svých vztahů.

Býk

Býky čeká v prosinci nová obchodní příležitost během zahraniční cesty. A stejně tak i nečekané výdaje. Studenti budou mít ve studiu dobré výsledky. Zadaní se budou těšit z harmonie a klidu ve vztahu. Nezadaní by se pro sňatek mohli rozhodnout právě teď. Správná investice může přinést zisky, ale půjčku od vás bude zřejmě potřebovat někdo blízký. Pokud máte dluhy, budete je umět splatit. V zaměstnání není vhodný čas žádat povýšení či zvýšení platu. Objeví se příležitost k práci v zahraničí.

Zdravotní problémy mohou mít senioři. Může přijít bolest v krku, podvrtnutí či svalové křeče. Znovu se mohou objevit i problémy se srdcem. Preventivní prohlídka vám neuškodí. Odstranit musíte ze života stresové faktory. Koncem roku vám ubudou síly, což se odrazí na snížení imunity. Pomoc hledejte v esenciálních olejích a aromaterapii. Vaši vitalitu rychle získáte zpátky.

Pozor si v prosinci musíte dávat na těžká jídla, přejídání se negativně ovlivňuje činnost jater. Uzeniny a fast food nahraďte zdravým jídlo a přidejte i kurkumu. Pravidelný pohyb vám neuškodí a relaxační techniky by vás mohly zbavit úzkosti. Výlet na konci roku vám pomůže zpracovat všechny změny, které vám rok 2022 přinesl. V novém roce vás čeká období duchovního probuzení.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články