Tragédie v rodině Ewy Farné! Sebevražda mámy, z pozadí tragédie mrazí !

3436
Sdílejte

Manžel Ewy Farny (29) nepůsobí v její kapele už od loňského roku. Hudebník Martin Chobot (32) se vydal vlastní cestou, neboť jak se přiznal, v kapele už nebyl šťastný především proto, že si jako kytarista nevěřil.

Ale už dříve mu bylo jasné, že chce být skladatelem. Nechtěl ale zpívat své texty písní. Když se mu nedařilo nabízet je známým zpěvákům, nakonec je, na radu své manželky Ewy a manželky Tomáše Kluse Tamary, nazpíval sám. Vydal také nové debutové sólové album Pootvorené dveře. Vyzpovídal se v něm z pocitů a otevřel se i ve velmi bolestném tématu.

‚Všech devět písní na Martinově albu se nějakým způsobem dotýká jeho mámy, která dobrovolně opustila tento svět. Stalo se tak v roce 2003, kdy mu bylo pouhých dvanáct let a velmi ho to pochopitelně zasáhlo. Pouze dva měsíce před jejím skutkem měl přitom premiéru dokument o domácím násilí, kde účinkovala i ona se svou zpovědí o údělu týrané ženy. Martinovi v rodině nedoporučovali, aby si ho podíval, ale před časem už na to nabral sílu. „Když jsem se stal otcem, rozhodl jsem se podívat na tento dokumentární film. A byl to silný zážitek, nejen příběh mé matky, ale i to, že jsem slyšel její hlas téměř po 20 letech,“ vzpomínal Chobot v rozhovoru pro Novinky.cz . Nedokázala se vyrovnat s rozchodem s manželem, s týráním, obtížemi v životě, is depresemi.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Úřad vlády pod vedením Petra Fialy nabobtnal : vzrostl počet zaměstnanců, o desítky milionů i náklady na platy

Semifinále speciálu AZ kvízu, ve kterém proti sobě nastoupili bratři Jan a Marsell Bendigovi, se proměnilo ve festival neznalosti a trapnosti

Vládní TOP 09 přichází s nápadem, jak vesnice zbavit starostů i úředníků a ušetřit

Pepa Vojtek: Hlas české rockové scény a frontman kapely Kabát slaví 59. narozeniny

Herečka Eva Holubová se nedávno svěřila o svých problémech s pamětí. Má výpadky po traumatu. Může za to dopravní nehoda

Další články