Mareš otevřeně o krizi v „manželství“! Nesmějí spolu trávit příliš mnoho času !

2759
Sdílejte

Je až neuvěřitelné, že zakrátko to bude pětadvacet let, co hvězdný moderátor Leoš Mareš (46) začal moderovat s Patrikem Hezuckým (52) ranní show v soukromém českém rádiu.

Bylo to v roce 1998 a od té doby se jeho kariéra vystupňovala až do hvězdných výšin a on se podle toho i patřičně choval. Skandály ho provázely na každém kroku, ženy měnil navzdory tomu, že se oženil a měl dvě děti, jako na běžícím pásu. Ne vždy jeho manýry snášel dobře jeho dlouholetý kolega Patrik a jak přiznal, byla mezi nimi i krize.

​Divoké roky života má už Leoš zřejmě za sebou. Zklidnění a oporu našel v náručí osudové lásky Moniky Koblížkové (41), se kterou se oženil v roce 2018 a letos v březnu se jim narodila vytoužená dcera Alex. Dlouho o potomka marně usilovali, až to vypadalo mezi nimi na vážnou krizi, což se ale snažili tajit. Svého času se ale svěřil, že s Monikou navštěvují psychoterapeuta. „Chodím každý týden k psychoterapeutovi. Bavíme se o různých věcech a strašně mi to pomáhá. Je to jako s posilovnou. Nikdy se mi tam nechce. Uprostřed sezení je to občas dřina. Pracovat na sobě je těžké. Ale nakonec vždy odcházím s dobrým pocitem „Moje žena Monika tam chodí se mnou,“ přiznal se Leoš bez udání podrobnějších důvodů těchto návštěv.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články