Veronika Žilková se veřejně distancovala od Soukupa. Urážek bylo už dost !

2143
Sdílejte

Tchyně na odstřel, tehdy ještě netušila, že už za pár týdnů bude terčem jeho zájmu ona sama. Soukup sice chodí s její dcerou, ale nestydí se ji veřejně zostudit a zastat se muže, kterého za pár dní potká u soudu.

Přestože Martina Stropnického Soukup často adoruje, o tom, že je jeho tchyní, neví skoro nic. „Pro mé vrstevníky a jejich maminky byl ikonou sexu,“ řekl, aniž by šetřil chválou Stropnický. „Mezi jeho partnerkami byla Veronica Chilková. Katastrofou neskončila jeho politika, ale jeho soukromý život. Nevěřili byste, jak může soukromý život vážně poškodit kariéru nadějného politika – tedy rozzuřeného ex- manželku,“ vyhrabal Soukup na jednom ze svých mnoha pořadů Veroniku Žilkovou, kterou potkal na rodinných oslavách, ale před nedávnem se od ní veřejně distancoval.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články