Velký horoskop na PROSINEC. Co přinese poslední měsíc v roce ?

20860
Sdílejte

LEV
V prosinci budete mít pocit, že se plazíte bahnem. Mocný Mars, planeta energie, je stále retrográdní ve vašem sektoru přátelství a aspirací, což pravděpodobně přináší napětí a frustraci kolem všech těchto témat. Snažte se nerozčilovat a nepalte mosty. Dále, slavný Jupiter, planeta zázraků, se bude točit ve vašem sektoru intimity a aktiv většinu měsíce. Tyto oblasti by měly mít více bohatství, takže zaútočte, kým můžete. Také brzy na začátku se 7. prosince objeví úplněk ve vašem sociálním sektoru. Pravděpodobně se zúčastníte báječné události a dokonce uvidíte příležitost dosáhnout upřímného milníku. Později se Jupiter přesune do vaší expanzní zóny od 20. prosince do 16. května 2023, což vás přinutí sledovat nové obzory, ať už jde o akademickou půdu, cestování, imigraci nebo mediální úsilí. Potom přijde nový měsíc ve vaší zóně produktivity 23. prosince, což by mohlo přinést rychlejší tempo života s více povinnostmi, projekty a rutinami, které vyplní váš plán v následujících týdnech. Ovšem s retrográdním Merkurem v této sféře počínaje 29. dnem může nastat i zmatek.

PANNA
Budete se vám zdát, že všechno je proti vám. Mars bude pokračovat v retrográdní činnosti ve vaší profesionální sféře, což způsobí zpoždění, frustrace a výzvy v kariérních záležitostech. Jděte s proudem, netlačte proti autoritám a rozhodně nespouštějte velké projekty. Jupiter způsobí, že budete mít v partnerství více štěstí. Pokud hledáte správného partnera, budete mít před sebou více příležitostí. Využijte čas, než můžete. Spln měsíce přichází 7. prosince a zvýrazní také váš profesionální svět. V této době se může projevit povýšení, nová pracovní nabídka nebo rozhodnutí opustit zaměstnavatele. Potom se Jupiter vydá do vaší zóny intimity od 20. prosince do 16. května 2023. To přinese větší synergii mezi vámi a ostatními a vaše investice nebo bohatství budou růst. Poslední zmínkou je příchod nového měsíce do sféry vaší vášně 23. prosince. Toto je obzvláště důležité období pro nezadané, aby hledali někoho, kdo zapálí oheň. V této době se také aktivuje kreativita a plodnost. Přesto, když se ve stejném sektoru objevuje retrográdní fáze Merkuru, která začíná 29., můžete pociťovat nedorozumění. Ex může být ve vaší mysli.

Pokračování na další straně

VÁHY
V prosinci jděte s proudem. Mars pokračuje ve svém retrográdním otáčení ve vaší zóně expanze, což přinese zdržení a překážky na cestě do záležitostí kolem zákonnosti, mediálních projektů, akademické obce, imigrace nebo mezinárodního obchodu. Nestresujte se – vězte, že toto je přestrojené požehnání. Také slavný Jupiter pokračuje ve svém tanci ve vašem sektoru produktivity po většinu měsíce. Mohlo by to zlepšit vaše zdraví a rutinu i vaše zaměstnání. Pokud jste bez práce, budete mít více štěstí na své straně, abyste si teď něco našli. Dále stojí za zmínku 7. prosinec, který by mohl zaznamenat posun iv oblasti akademické obce, cestování nebo zákonnosti. Potom vás od 20. prosince do 16. května 2023 opět oslní Jupiter ve vaší partnerské zóně. To zajišťuje, že vztahy se budou třpytit jako zlato a nezadaní se mohou spojit s navždy spřízněnou duší. Poslední zmínkou je nový měsíc ve vaší domácí zóně 23. prosince, díky kterému se v následujících týdnech jistě zaměříte na domov a rodinu. Ovšem kolem 29. let si můžete všimnout i nějakého zmatku nebo nedorozumění kolem těchto témat.

ŠTÍR
Konec roku bude méně veselá jízda a více bolesti hlav. Mocný Mars, váš planetární spoluvládce, bude i nadále retrográdní ve vašem sektoru intimity, aktiv a investic. To pravděpodobně přinese napětí kolem vztahů nebo dokonce způsobí, že utratíte hotovost rychleji než kdykoliv předtím! Také slavný Jupiter pokračuje v tanci ve vaší zóně vášně po většinu měsíce. To vám přinese více štěstí v romantice, plodnosti a kreativity. „Single“ lidé by mohli brzy potkat spřízněnou duši nebo se zamilovat. Toto je největší štěstí, které budete mít v těchto záležitostech za posledních dvanáct let – chopte se toho dne. Dále se 7. prosince objeví úplněk v zóně vašich aktiv a investic, což přinese posun kolem majetku. Potom Jupiter vpluje do vaší zóny produktivity a zlepší vaše zdraví, rutinu a zaměstnanost, od 20.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články