Velký horoskop na PROSINEC. Co přinese poslední měsíc v roce ?

20860
Sdílejte

Pokračování na další straně

BLÍŽENCI

Čeká vás další náročný měsíc. Mocný Mars, planeta sexu, vášně a hnací síly, pokračuje ve své zpětné spirále ve vašem znamení zvěrokruhu. Díky tomu se budete pravděpodobně cítit obzvláště na hraně a frustrovaní, jako kdybyste byli vyčerpáni, čelíte konfliktům a narážíte na překážky na každém kroku. Využijte tento čas k tomu, abyste si lehli a soustředili se na léčení. V tuto chvíli se do ničeho nemíchejte ani do ničeho neskákejte impulzivně. Důležité je také to, že Jupiter, planeta zázraků, plave většinu měsíce i vaším kariérním sektorem. Ocenění a uznání mohou být na dosah ruky, takže je čas využít toho. Tolik štěstí ve svém profesním životě nebudete mít více než deset let. Dále, úplněk měsíce ve vašem znamení zvěrokruhu přijde 7. prosince, což vás posune do popředí. Může to pro vás znamenat milníkový moment, když se přestavíte a uvidíte vyvrcholení důležitého osobního cíle. S tímto plánem mohou být spojeny i vztahy.

Potom se Jupiter otáčí do vašeho sektoru naplnění od 20. prosince do 16. května 2023. To zajišťuje aktivnější společenský život, jakož i více příležitostí k dosažení vašich upřímných tužeb. Poslední poznámka je, že zpomalení začnete pociťovat ještě víc v polovině měsíce, kdy se váš planetární vládce, mentální Merkur, začne 29. dne přibližovat k retrográdnímu. To způsobí zpoždění v souvislosti s aktivy, investicemi. Přesto do téže sféry přichází nový měsíc 23., což by mohlo přinést příležitosti k pokroku kolem těchto témat v následujících týdnech.

RAK

Prosinec ještě přinese bouřlivé dny. Mars, planeta síly, je stále retrográdní ve vašem sektoru soukromí a duševního zdraví, takže byste se v této době mohli cítit obzvláště vyhořelí. Lehněte si, uvolněte se a dopřejte si čas, abyste šli s proudem. Odevzdejte se vesmíru namísto boje proti toku řeky. Také slavný Jupiter, planeta štěstí, bude pokračovat v pohybu přes vaši oblast expanze většinu měsíce. Opět byste mohli vidět pokrok v oblasti cestování, mezinárodního podnikání, mediálního úsilí nebo právních záležitostí. Spln měsíce ve vaší zóně soukromí také přichází tento měsíc poblíž 7. prosince. Může způsobit, že se v této době setkáte s lékaři, terapeuty nebo odborníky.

Tajná nebo skrytá záležitost se může objevit také v týdnu, který ji obklopuje. Dalším důležitým bodem bude příchod Jupitera do vaší profesionální sféry od 20. prosince do 16. května 2023. Toto je velký okamžik k tomu, abyste využili den a vykročili směrem k vašim největším ambicím. Propagace, příznivý tisk nebo nové pracovní nabídky se mohou projevit v následujících měsících. Jako poslední je třeba zmínit příchod nového měsíce do vaší partnerské zóny 23. prosince, který by vás a partnera mohl povzbudit k plánování, stěhování nebo diskusi o manželství. Jelikož však Merkur bude v tomto sektoru retrográdní počínaje 29. dnem, může to způsobit zmatek a nesprávnou komunikaci. Můžete o těchto myšlenkách diskutovat, ale předložte je raději na později.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články