Vdova schovala do manželovy rakve fotografii jeho milenky. A o pár dní později se stalo něco, na co celá vesnice nikdy nezapomene !

46114
Sdílejte

Jednou, po další prohlídce pacientů, se Sergej obrátil na Innu, požádal ji o odpuštění za nepříjemnou povahu své ženy a za neustále neopodstatněná obvinění. Koneckonců, dříve, nebyla taková, a teď se zdá, že se zbláznila. Inna vzdychla a řekla, že rozumí všemu. Koneckonců, Natalia prostě velmi miluje svého manžela a nechce se o něj s nikým dělit. Ve skutečnosti je to velké štěstí milovat někoho tak moc. Sergej se podíval na Innu a zeptal se, jestli už někoho milovala. Inna odpověděla, že milovala a otočila se zpátky k oknu. A pak ho požádala, aby zastavil auto. Když Sergej vyhověl její žádosti, vystoupila z auta, kousek odešla od auta a sedla si na spadlý strom.

Sergej si sedl vedle ní. Po chvilce ticha začala žena mluvit. Její milovaný se také jmenoval Sergej. Byli ve stejné třídě, potom začali spolu chodit. Dokončili jsme školu, vzali jsme se a Chystali jsme se na narození dítěte. Sergej pracoval na ministerstvu pro mimořádné situace. V ten den byla Inna doma, právě se vrátila ze služby, její termín byla teprve na začátku těhotenství, nikdo ani nevěděl, že je těhotná, kromě Sergeje. Inna čekala na svého manžela z práce, ale on nepřišel. Ten den vypukl velký požár v nějakém zařízení. Sergej zachránil svého přítele za cenu svého života. Zavolali jí a oznámili jí to, když už bylo po všem.

Článek pokračuje na další straně

Slzy jí stékaly po tvářích. Tiše řekla, že si nikdo ani netuší, co se s ní tehdy dělo – plakala, křičela a doufala v něco. Ale podařilo se jí vydržet a nezlomila se. Rozhodla jsem se, že bude žít v zájmu budoucího miminka. A pak, během pohřbu, se k ní přiblížila dívka s ročním dítětem v náručí a řekla, že je to Sergejův syn. Tato dívka pracovala jako dispečer v jejich službách. Všichni věděli o jejich vztahu. Všichni kromě Inny. Ze hřbitova byla převezena do nemocnice. Přišla o dítě… O pár dní později se vrátil domů, sbalila si věci, vzala klíče od bytu a dala je tomu dívce.

Byt patřil Sergeji, což znamená, že bylo správné, aby ho zdědil jeho syn. Pak Inna požádala své nadřízené, aby ji poslali někam daleko. A tak ji poslali zde.

Sergej se zeptal, jestli odpustila svému milovanému. Namísto toho, aby odpověděla, dívka řekla, že opravdu chce dítě. Jen ona už nebude moci porodit. Sergej opatrně řekl, možná by se měla pokusit začít znovu. Je tak mladá a krásná! Inna se otočila a podívala se na Sergeje. A najednou se pro ně zastavil čas, zdálo se, že celý svět zmizí a prázdnota byla naplněna hlasitým bitím dvou srdcí…

Pak Sergey jemně zašeptal její jméno a zuřivě ji políbil… A ona, jako by neslyšela jeho láskyplná slova, tiše plakala a opakovala – „co jsme udělali“…

Natálie příliš dlouho podezřívala svého manžela, že ji podvádí. A tak Sergej opravdu podvedl svoji ženu. Ale necítil ani kapku viny, neměl ani trošku výčitek svědomí. Měsíc, který pokračovali v randění s Innou, byl pro něj nejšťastnější, závan čerstvého vzduchu. Poprvé v životě měl Sergej pocit, že ho někdo miluje. Miluje celou svou duší, každou buňkou svého těla. Nikdy nic takového necítili na Natalii. A oženil se jen proto, že se musel oženit, protože už mu bylo mnoho let a příbuzní a přátelé je seznámili a naléhali, aby se vzali. A žil v manželství, jako mnozí, jen ze zvyku.

Kam dál?

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Další články