Zrcadlová poleva:
133 g bílé čokolády Callebaut
113 g krystálového cukru
100 ml vody
80 g kondenzovaného mléka
15 g kukuřičného sirupu
7 g želatiny v prášku
33 ml studené vody na želatinu
Ostatní suroviny:
1 sáček (120 g) bezlepkových piškotů
250 g malinového džemu
200 ml malinového sirupu
Kam dál?
- Luxusní trubičky, plněné čokoládovou náplní a máčené v čokoládě: Dokonalá cukrovinka nejen na svátky!
- Nesmírně dobré stehýnka v jogurtu: Tento recept jsem si dovezla z dovolené v Chorvatsku – chutnají jako z grilu !
- Čekala velmi mlsnou návštěvu. Připravila jim jahodovou dobrotu, jakou prodávají jen v těch nejluxusnějších cukrárnách.
- Zapomeňte na dorty z cukrárny a vyzkoušejte tento domácí. Suroviny máte doma a hotový je za 35 minut!