TOTO je nejsexy muž planety! Dělá si z titulu legraci, jeho mámu to prý potěší !

1195
Sdílejte

​Tento bezpochyby přitažlivý muž tento titul magazínu People bere z humorem a nijak extra to jeho život nezasáhlo. Hvězdě filmů Kapitán Amerika či seriálu Gray Man je jasné, že ho čeká škádlení od jeho blízkých a přátel. Chris Evans zvítězil v tvrdé konkurenci celebritních hvězd jako je George Clooney, Robert Pattinson či Dwayne Johnson.

Když si ho na konto získaného titulu Nejsexy muž planety pozval do jeho show Stephen Colbert, prohlásil se smíchem: „Máma bude velmi šťastná. Je hrdá na všechno, co dělám, ale tímhle bude asi žít dlouho.“ On sám to bere spíše recesisticky, jak se zdá. No není pochyb, že jistě i jemu titul polichotil, ačkoli zažertoval, že tato pocta je něco, za co bude pravděpodobně spíše terčem žertíků, než oslav. „Opravdu to bude jen důvod k šikaně. Je to zralé k obtěžování,“ vtipkoval a není pochyb, že jeho kolegové si za to z něj budou jistě v dobrém střílet.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články