Pár dní po svatbě jsi od manžela vyslechla: „Už jsi se někdy viděla v zrcadle?“

1501
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Vešla jsem dovnitř a co jsem viděla? Peter seděl za jedním stolem s servírkou, která dříve obsluhovala náš stůl, popíjel s ní víno a držel ji za ruku. Rozzuřená jsem k nim popošla, chytila ​​ho za ruku a zeptala se, co dělá.

Věnoval mi arogantní pohled a odpověděl: „Mám noc. Jsem přece na dovolené a potřebuji nějakou zábavu v obklopení krásné ženy. Nemyslela sis, že s tebou strávím noc v posteli, že? Už ses někdy viděla v zrcadle?”

Toto bylo určitě přehnané. Zkusila jsem se ho zeptat, o co jde, když jsem si balila věci, ale s tím posměšným úsměvem na tváři mi nic neodpověděl. Přišla jsem domů, sbalila si věci z jeho bytu a vrátila se k rodičům. Od těchto událostí uplynuly dva roky, ale pro mě jsou stále živé a nemohu důvěřovat žádnému muži. Chodím na setkání s psychologem a povídám si o tom, abych se opět cítila za něco . Opět jsem se snažila zhubnout pár kilo, abych se pro někoho cítila výjimečně, ale rozhodla jsem se, že tohle není cesta. Možná bych neměla, ale pořád věřím, že mě někdo bude opravdu milovat takovou jaká jsem a ocení všechny mé vlastnosti a bude milovat mé výhody a nevýhody, nebude mě urážet a bude se mnou v dobrém i špatném.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články