Pár dní po svatbě jsi od manžela vyslechla: „Už jsi se někdy viděla v zrcadle?“

1501
Sdílejte

Reagovala jsem se smíchem, protože můj manžel nikdy taková slova nevyslovil. Pár dní se zdálo, že je všechno v pořádku, ale pořád jsem měla v hlavě slova, která jsem od něj slyšela v obchodě.

Je čas odejít. V Chorvatsku jsme měli nocleh ve velmi pěkném hotelu, kde nám bylo vše k dispozici. K dispozici byl také bazén, sauna, 3 jídla denně a dalo se půjčit kola – můžete si naplno odpočinout. Už během večeře za námi přišla milá servírka s otázkou, jaké jídlo bychom si dali druhý den na oběd. Na výběr bylo několik jídel a měla jsem spoustu problémů, co si vybrat.

Už jsem viděla, že Peter začíná být netrpělivý.

Chytil mi jídelníček z rukou a otočil se k hezké servírce: „Víte, jaké to je, když jsi tlustý, sníš raději dvě jídla. Ne to, co se vám líbí, protože vidím, že forma není v pořádku .”

Zarazilo mě to. Jak mohl?! Koneckonců, byly to naše líbánky a já jsem měla být ženou jeho snů.

Nemohla jsem tam déle sedět. Vzala jsem si klíč a odešla do svého pokoje. Plakala jsem a čekala, až si se mnou Peter přijde popovídat. Bohužel přešla jedna, dvě a tři hodiny a on se do svého pokoje nevrátil. Hloupě jsem si myslela, že se něco mohlo stát a začala jsem si vyčítat, že jsem odešla od stolu. Vyšla jsem z pokoje a šla na chodbu v naději, že získám nějaké informace o mém manželovi. Když jsem scházela po schodech, už jsem slyšela jeho smích vycházející z hotelové kavárny.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články