Pár dní po svatbě jsi od manžela vyslechla: „Už jsi se někdy viděla v zrcadle?“

1501
Sdílejte

S kily navíc jsem se nikdy moc netrápila, ačkoli byly i těžší dny. Nemůžu říct, že to na mě přišlo, ale snažila jsem se s tímto stavem vyrovnat. Když jsem Petra poznala v prvním ročníku studia, byla jsem jím okouzlena. Dobře sečtělý, inteligentní, bystrý a velmi pěkný, upoutal mou pozornost. Jaké bylo mé překvapení, když mě tento dokonalý muž požádal, abych s ním šla do kina. Nejprve jsem si myslela, že si potřebuje jen promluvit o problémech se vztahy, ale po pár měsících jsem věděla, že se o mě velmi zajímá. Ušetřím si detaily, ale mohu říci, že za rok a půl našeho setkávání Petr splňoval má přání. Zdálo se mi, že mi četl myšlenky.

Svatba byla v létě, hosté přišli z celého Slovenska a já jsem stála před oltářem v XXXL šatech. Peter mě ujistil, že vypadám jako ideál a že o takové ženě snil. Škoda, že jsem tenkrát nevěděla, že je to všechno hra a pár dní po naší svatbě se to dramaticky změní.

Neměli jsme moc peněz, tak jsme se vydali na svatební cestu k chorvatskému moři. Před společným odchodem jsme šli do obchodu koupit pro mě nezbytné věci, doplňky, krémy a plavky. Myslela jsem si, že od doby, kdy si mě Petr vzal, myslí si, že jsem pro něj ten nejlepší kandidát na manželku a má mě rád takovou, jaká jsem. Bohužel ne…

Vyzkoušela jsem si dvoudílné plavky, protože jsem věděla, že příští týden bude teplo. Nechtělo se mi smažit v jednom kuse.

Oblékla jsem si plavky, roztáhla závěs v šatně a zeptala jsem se manžela: „Tak jak vypadám?“

Ale co jsem od něj slyšela: „Martina… Žena, schovej se a nestraš lidi, protože to uvidí někdo jiný .“

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články