Obrovský šok a tragédie ! Jen 34letého zpěváka našli bez známek života !

5240
Sdílejte

Ne každý se dokáže vyrovnat s popularitou od dětského věku. Bohužel to byl i případ zpěváka Aarona Cartera, mladšího bratra slavnějšího Nicka Cartera, známého z kapely Backstreet Boys.

Poslední roky s ním byly spojovány různé skandály a bylo jasné, že není psychicky zcela v pořádku. Jak se potvrdily předpoklady, byly za tím drogy. Ty se mu podle všeho staly osudné.

​Aaron Carter zemřel ve věku pouhých 34 let. Mladší bratr Nicka Cartera, který byl sám populárním teenagerským zpěvákem, byl nalezen mrtvý ve svém domě v Lancasteru v Kalifornii v sobotu 5. listopadu, potvrdil jeho zástupce pro HollywoodLife . Zprávu původně přinesl portál TMZ , který se odkazoval na zdroje z orgánů činných v trestním řízení. Prvotní informace zněly, že kolem 11:00 byl na tísňovou linku 911 nahlášen telefonát, že se muž „utopil ve vaně“. Jeho dům je momentálně obehnán výstražnou páskou, venku je vidět policisty a záchranáře. Podle stránky byli na místo vysláni i detektivové z oddělení vražd, kteří ale tvrdí, že nemají „žádné informace“ o cizím zavinění.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články