Napětí mezi Williamem a Kate ! Je za tím strach o dítě !

1517
Sdílejte

Spolu s dětmi se přestěhovali z Kensingtonského paláce v Londýně do Berkshire, nedaleko Windsorského zámku. Tam začaly děti navštěvovat místní školu, aby zapadly mezi děti ze sousedství. K jejich zájmům díky tomu přibyly i nějaké novinky.

‚Rozhodnutí přestěhovat se z Londýna padlo v rodině prince Williama, prvního následníka trůnu po převzetí moci jeho otce, krále Karla III., ještě před tím, než se pobrala na druhý svět jeho babička, královna Alžběta II. Chtěli jí být nablízku, aby až tak nepociťovala samotu poté, co se loni stala vdovou, když ji navždy opustil princ Philip. Když teď skonala i ona, Kate a William své rozhodnutí se přestěhovat už nezměnily. V prostorách Kensingtonského paláce a jeho okolí byly děti omezovány ve svých aktivitách. Nemohli si ani zahrát v okolních veřejných zahradách s jinými dětmi kvůli jejich bezpečnosti.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články