Michal David pořádně překvapil ! Peněz má dost, ale svou dceru od nich odstřihl !

5704
Sdílejte

Klára měla kdysi ambice dělat v galerii či v aukčních síních. Když žila v Anglii, měla příslib získat místo v prestižním magazínu, ale brexit jí to překazil. Vrátila se domů do Prahy, ale vysněnou práci se jí tam dlouho získat nepodařilo. Aby měla nějaké peníze, pronajala svůj byt a bývala u rodičů. „Je to tak zvláštní situace, protože studuji tu druhou školu dálkově v Paříži, takže tam jednou za čas docházím na lekce a na zkoušky,“ popsala svou situaci tato třiatřicetiletá studentka. Ale v jejím životě nastala jedna velká změna.

„Naši mě už nechtěli sponzorovat, že už jsem dost stará na to, abych jen studovala, a tak jsem na rok pronajala byt, co mám tady v Praze. Z toho jsem si platila cesty do Paříže, nájem, studium. Teď ten pronájem končí a já se zas přestěhuji od rodičů do vlastního bytu,“ svěřila se nyní už i finančně soběstačná dcera hudebníka, ale faktem je, že i ten byt, který pronajímala a platila tak své studium, měla díky rodičům. Ti udělali pro dceru více než dost, nemluvě o tom, že se jí starali o dítě, které se jí narodilo, když jí bylo jen 19 let. Není divu, že si v jejím zralém věku už její slavný a bohatý otec řekl, že opravdu stačilo.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články