Má 8 dětí a nikdy nepracovala. Každý měsíc obdrží téměř 3000 eur od státu !

1378
Sdílejte

Tato žena z Polska má 8 dětí a nikdy nepracovala. Paní Paulina věří, že výchovou skupiny dětí získá nejen důchod, ale také ostatní výhody.

Má tato žena opravdu pravdu? Koneckonců, každý měsíc jí na účet chodí obrovské částky a výhody pro velké rodiny, přičemž neplatí žádné odvody.

Více dětí dle výběru
V současnosti Polská republika zachází s velkými rodinami velmi shovívavě. Kromě měsíční podpory ve výši 500 PLN (přibližně 100 eur) na dítě mohou rodiče počítat s privilegii poskytovanými kartou Velká rodina. V rámci této výhody dostávají všichni členové velké slevy nebo dokonce úplné osvobození od odvodů. Není divu, že není nouze o lidi, kteří se záměrně rozhodnou žít pohodlný život na účet státu. Do této skupiny patří i třiatřicetiletá paní Paulina z Teplicko-mazurského vojvodství. Jak píše v dopise zaslaném redaktorovi, tento životní styl už má v krvi. Její prarodiče a rodiče také nikdy nepracovali. Po sobě následující generace dědí chudobu jeden po druhém.

,,Staří rodiče a rodiče vždy žili z toho, co dostali od státu. Kráčela jsem v jejich šlépějích. Myslím, že to byla dobrá volba. Mám osm dětí, které jsou pro mě celým světem. Miluji je víc než život. Nejstarší syn Tatian má nyní 14 let a nejmladší dcera Agnieszky má 6 měsíců. Oficiálně jsem v práci nestrávila ani jeden den. Jsem však přesvědčená, že péče o děti je práce na plný úvazek a je náročnější než mnohé profese.”

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články