Loretta Swit je k nepoznání. Šťabajzna ze seriálu MASH slaví 85 let. Propadla plastikám

2756
Sdílejte

Americká herečka přistěhovalkyně polského původu Loretta Swit přichází na jeviště jako malá dívka. Poté vyšla z divadla před televizní kamery.

Loretta Swit v seriálu MASH Jako krásná blondýnka hrála v různých seriálech, než převzala rozhodující roli v komediálním seriálu MASH. Loretta Swit jako hlavní sestra, major Margaret Houlihan. Seriál se natáčel jedenáct let a v seriálu byla oblíbenou nezbednicí. Není divu, že za tuto roli byla nominována na čtyři Zlaté glóby a osm cen Emmy a byla nominována dvakrát.

Od natáčení série ve vojenském prostředí MASH Uplynulo 50 let . Někteří z hlavních herců odešli do hereckého ráje, ale Alann Alda, Mike Farrell, Gary Berghoff a Jamie Farr stále přinášejí radost svým blízkým, i když mezi nimi již lidé trpí zdravotními problémy. Po MASH se Loretta Swit objevila v mnoha dalších sériích a filmech, jako je Race Against the Devil, Blockbuster nebo Mad Apocalypse. Jeho hvězda je také na hollywoodském chodníku slávy. V 90. letech však odložila hereckou kariéru a začala se aktivně účastnit veřejného dění v několika organizacích. Loretta Swit si vzala Dennise Holahana V 80. letech se Loretta Swit provdala za herce a právníka Dennise Holahana. Zahrál si dokonce v MASH, kde měl románek se Šťabajznou. „Někdy chci opustit MASH a věnovat se jiným věcem.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články