Holčička z Troškových filmů: Obrala Hoštice o miliony !

11625
Sdílejte

Blondýnka podle obžaloby tunelovala Hoštice od září 2019 do června 2020. Z bankovního účtu této vesničky si podle státní zástupkyně převedla finanční částku v celkové výši téměř 3,5 milionu korun v době, kdy byla zaměstnána jako obecní účetní. Sousední obec připravila o 1,3 milionu korun.

Nyní se postavila před soud, který jí i díky spolupráci a dohodě o vině a trestu napařil sice jen podmínku, ale všechny peníze musí vrátit. Hrozilo jí až osm let basy, dostala však podmíněný trest ve výši 1,5 roku s odkladem na tři roky.

„Když se to převalilo, postavila se k tomu čelem. Přišla se starostovi omluvit. Prý už to po nějakých částkách splácí, ale asi ještě dlouho bude,“ uvedl obyvatel obce. Jak píše Blesk, podle posudku znalkyně z oboru psychiatrie trpí Markéta N. patologickým hráčstvím.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články